Oavsett om du är musiker med mångårig yrkeserfarenhet, eller om du precis har insett att musik är det du brinner för, så är du välkommen hit! Här hittar du matnyttig information om det mesta som har med musik och musiker att göra. Bland annat hittar du mer information om hur du lyckas arrangera en musikfestival, hur du lyckas marknadsföra dig som musiker och din musik samt hur du kan få in en fot i branschen eller nå nya publikgrupper.

Våga ta steget!

Om du går runt och drömmer om att lyckas med din musik, börja jobba mot att förverkliga din dröm redan idag. Det finns ingen bättre stund att börja än nu. Och om du ändå vill suga lite på karamellen ett tag till så finns det mycket att inspireras av.

Du kanske vill sätta ihop en musikfestival för dig och dina frilansande musikerkompisar? Då hittar du bra information om det. Det är nämligen både lätt och roligt att arrangera en festival. Det gynnar både dig som vill synas på din ort och för dig som vill delta på en mindre festival. Det krävs både engagerade personer bakom scen som på scenen för att festivalen ska bli så bra som möjligt.

En annan fråga som många musiker brottas med någon gång under sin karriär är hur de ska få sin ekonomi att gå ihop. En del väljer att ha ett jobb vid sidan av musiken eller att åtminstone ha ett extrajobb för att säkert få ekonomin att gå runt. Andra väljer att tacka ja till alla uppdrag som de kan få, det finns det också material om på sidan, hur du hittar nya och kanske lite oväntade uppdrag. Överallt finns det uppdrag som väntar på en musiker som du, det gäller bara att hitta dem.

Du kan också hitta mer information om bra saker att tänka på när du marknadsför dig samt mycket annat. Så, än en gång, välkommen hit!