WWDIS Summer Nights den 9 juli med LITTLE CHILDREN & KÖNSFÖRRÄDARE

Instagram-9juli
Live: LITTLE CHILDREN + KÖNSFÖRRÄDARE
DJ’s: WWDIS Crew & Lisa med vänner.

Gå med i Facebook-eventet HÄR

WWDIS flyttar in på Nefertitis utegård hela sommaren.
Premiären med Den Stora Vilan och Oholics var svinkul. Det följer vi upp med en lika rolig kväll igen. Little Children och Könsförrädare står på scen.

Göteborgs grymmaste innergård. Elektriska spelningar, akustiska överraskningar och världens bästa häng.
Denna kväll även med en smaskig food truck (otippat va?) utanför. Plus att vi visar film utomhus.

Tack till NEFERTITI, PISTONHEAD, NUDIEJEANS, MORNINGTON och DJUNGELTRUMMAN för att ni gör det möjligt.

Ses den 9 juli!

Varje onsdag 22.00-03.00 hela sommaren.
20 år.
Inget förköp, inga ursäkter.

__________________________________

LITTLE CHILDREN

Ingen genre förblir oundersökt, men ingenting undgår heller att i slutändan bli hans distinkt egna musik. På nya albumet ”Walk Within” är det tydligare än någonsin.
Little Childrens ”Walk Within” innehåller alla de subtila ingredienser som kännetecknar en (framtida) milstolpe: innerlighet, tydlighet och energi, men också den livsviktiga passion som både kan få hjärtan att packa ihop och ben brutna. Det är 2014.
Bandet vi möter live på WWDIS Summer Night består av Andreas Söderström (ASS), Mattias Bergqvist ([ingenting], First Aid Kit m.fl), Petter Granberg (Mattias Alkberg m.fl.) och Linus Lutti.

KÖNSFÖRRÄDARE

Från de nordligaste delarna av vårt iskalla, avlånga land kommer Könsförrädare, en normkritisk konstellation som spelar vän och förädlad indiepop. Deras debutskiva Curse All Law från 2013 är producerad av Mattias Alkberg och resulterade i ett nytt favoritband för alltifrån popkids till 50-åriga rockkritiker och ängsliga Stockholmare. Om Könsförrädare säger medlemmarna själva att det är en frizon, en utväg från trista jobb och ett sätt att förråda mansnormer och misogyni. Att popmusik och politik är en djävligt bra fusion är vedertaget, men så här har vi inte hört den förut.

Könsförrädare består av Janinne Sandström Oja, Måns Lundstedt, Alina Björkén och Robin Bernhardsson.