White Mystery inviger WWDIS Malmö

What We Do Is Secret och Debaser firar in det nya året och den nya klubben på storstilat vis med fint främmande från andra sidan Atlanten. Mitt i mörkaste snö och slask-januari lyser vi upp just din tillvaro, rena rama D-vitamin-duschen.

White Mystery:
Vi har bjudit in fantastiska syskon-duon White Mystery från Chicago. Två enorma röda kalufser, en gitarr och ett trumset. Det är allt som behövs för att pumpa ut något av den bästa och mest beroende-framkallande garage-rocken vi hört på länge. Med två fullängdare och en sjua i bagaget, samt gott snack från både Pitchfork och L.A. Weekly, kommer dom rustade till tänderna. Rena rama smällkaramellen med andra ord, eller lite som ett till nyår, fast utan all ångest. Logiken är ofelbar, som vanligt!

Oracle O.:
Oracle O. startades för mer än ett halvt decennium sedan och har haft olika konstellationer med olika namn. Bandet som är från Köpenhamn är nu äntligen klara med sin första release och våren 2013 kommer den ut på Fuzz Club Records. Oracle O. bygger på det symbiotiska konstnärliga samarbetet mellan chilenska gitarristen Mauricio Santana och danska sångaren Madeleïne Katë McGowan och deras musik presenterar de själva som en komplex värld av ljud som verkar otroligt bekant, men ändå helt främmande.

Lyssna på White Mystery

Lyssna på Oracle O.

Event på Debaser.se

DJs: WWDIS med vänner